Staalbouw Kamphof bv Staalbouw Kamphof bv

Werkvoorbereiding

Op basis van het werk op de tekenkamer, waar de tekenaars met behulp van specialistische computerprogramma’s
werken, stuurt de werkvoorbereider de productie aan. Zij bestellen het materiaal en zorgen voor een optimale bezetting van
de verscheidene machines. De werkvoorbereiding zorgt voor een kwalitatief en prijstechnisch optimale bewerking van de diverse profielen, of dit nu balkstaal, stafstaal, platen of strippen zijn.

Productie

Kamphof BV loopt voorop als het gaat om innovatie en automatisering van de werkzaamheden, naast een goed geoutilleerde werkplaats met plasma robot, zaagmachines, cnc pons-/knip machine, cnc knip- en kantbank en de juiste lasapparatuur voor elk metaal, hebben we gediplomeerde vakmensen in dienst. Een lascoördinator die zorg draagt voor kwalitatief goed laswerk cf EN-1090.

Conservering

Afhankelijk van wat er in de order staat, stralen en meniën/thermisch verzinken/ poedercoaten, zal Kamphof BV zorgdragen dat de conservering volgens de geldende normen uitgevoerd wordt. Deze werkzaamheden worden uitbesteedt aan bedrijven die werken volgens de hoogst geldende normen en waarmee wij nauw samenwerken.

Transport en montage

Het transport wordt bij Kamphof BV in eigen beheer verzorgd, ook wordt er gereden voor derden.(niwo)

Zo houden wij alles in eigen hand en zijn wij ook flexibel met betrekking tot het leveren van onze producten.

Montageploegen zijn dagelijks onderweg in goed geoutilleerde montagebussen, met monteurs die voldoende ervaring en kennis hebben, werkend volgens VCA normen.

Eigen Verreiker en hoogwerkers behoren tot de standaard.

CONTACT

Routebeschrijving route

Bezoekadres

Staalbouwbedrijf Kamphof bv
Nijverheidsweg 28
7991 CZ Dwingeloo

[+31]521-591454 info@kamphofbv.nl